Welkom bij Sanoma
Get the World

Welkom bij Sanoma

Inspiratie gezocht?

Maak kennis met de wereld van Sanoma. Een wereld die constant in beweging is. Waar je informatie uit de eerste hand verkrijgt en wordt gestimuleerd om je kennis te delen met anderen. Denk je een goede aanvulling te zijn voor ons team? Blader dan snel door onze vacatures.

[alt home about]

Sanoma en de wereld

Sanoma maakt deel uit van de Sanoma Group, een internationaal media- en educatiebedrijf, dat actief is in meer dan 20 verschillende landen op verschillende mediakanalen, van geschreven pers tot digitale media. Lees meer over Sanoma internationaal.

Sanoma als partner

Naast haar uitgebreide mediaplatform, is Sanoma dankzij haar Content Marketing afdeling, een sterke partner op het vlak van tailor-made solutions voor de opbouw en versterking van merken en services van derden. Ontdek wat sQills, KungFu en Head Office voor jou kunnen betekenen…

[alt home brands]

Je kent ze ongetwijfeld, de sterke merken van Sanoma: Feeling, Flair, Libelle, Story, … Met meer dan 35 verschillende merken bereikt Sanoma dagelijks maar liefst 3 miljoen vrouwen in België. Lifestyle, mode, beauty, gastronomie, cultuur en welzijn bevatten voor ons geen geheimen. Maak kennis met ons volledige portfolio.