• Communiekrant Communiespecial

    De grootste gespecialiseerde publicatie rond communie en lentefeesten

Elk jaar vieren meer dan 130.000 gezinnen het communie- of lentefeest. Een unieke gebeurtenis waarbij het hele gezin zich in het nieuw steekt. De ouders laten niets aan het toeval over en besteden zeer veel aandacht aan kleding, schoenen, geschenken, etc.

Communiekrant en communiespecial vormen samen het ultieme communie/lentefeestpakket ter voorbereiding van een communie- of lentefeest. Communiekrant verschijnt op 18 december 2017 in 24 regionale edities telkens met een aangepast aanbod van winkels (kleding, schoenen, accessoires,…) voor kinderen en volwassenen.

communiekrant communiespecial...

130.000 gezinnen

vieren elk jaar het communie- of lentefeest

24 regionale edities

van communiekrant verspreid over Vlaanderen

1 nationale editie

communiespecial wordt verdeeld bij alle regionale edities

18 december 2017

verschijningsdatum voor het communieseizoen van 2018

Communie.be

Communie.be is de grootste, complete website voor wie op zoek is naar communie- en feestkleding. De website wordt druk bezocht vanaf begin december. Dankzij de crossmediale combinatie van magazine en website wordt het bezoek gestimuleerd.
Communie.be zal bovendien 6 maanden lang deel uitmaken van Libelle.be (www.libelle.be/communie). Libelle.be is met meer dan 1.000.000 unieke browsers/maand een van de meest succesvolle websites voor vrouwen van Belgiƫ.

Nieuw: het Kids Pack

Ouders zijn vaak een interessante doelgroep voor adverteerders. Dankzij het Kids Pack bereik je nu ouders via verschillende relevante Sanoma-merken Libelle, Kids Only, communiespecial en Zappyouders.be.

Contacteer ons voor meer informatie!

Kalender tarieven en formaten

Oplages, tarieven, formaten

Download hier:

de fiche van CommunieKrant

de fiche van Communiespecial