• Feeling GOLD

    Luxe in zijn puurste vorm

Feeling GOLD, dat is luxe in zijn puurste vorm. Vier keer per jaar verschijnt dit speciale interest magazine in pakket met Feeling. Dankzij de luxueuze look & feel, de cover met goudopdruk en chic, mat papier, wordt Feeling GOLD een echt bewaarmagazine voor klassevrouwen die genieten van de beste dingen in het leven. Elke Feeling GOLD is opgebouwd rond een specifiek thema, steeds met stijlvolle foto’s en exclusieve content geselecteerd door de Feeling-experten.

4 luxe edities van Feeling GOLD

Feeling GOLD is een echt bewaarmagazine voor klassevrouwen door de luxueuze look & feel

264.100 lezeressen

Feeling GOLD is dé stijlgids voor de hedendaagse vrouw, met een hart voor Belgische mode en een neus voor de nieuwste trends op gebied van gastronomie, beauty, wonen, reizen en cultuur

In 2018 werpen we een blik op de levensstijl in vier wereldsteden

Feeling GOLD Paris Chic - februari 2018

Iedereen Parisienne. We schetsen een portret van iconische Parisiennes zoals Lou Doillon en Charlotte Gainsbourg, ontrafelen de make-up en beauty-routine van de Parisienne en laten ons inspireren door culinaire en architecturale pareltjes.

Feeling GOLD Rome Extravaganza - mei 2018

Rome, dat staat gelijk aan mode en design. We brengen een ode aan de grootste modehuizen en designers, en geven tips voor meer lef in je leven en te leven als een echte diva.

Feeling GOLD New York High M/V - oktober 2018

New York style mode, juwelen en beauty voor power vrouwen én mannen.

Feeling GOLD London Lady - december 2018

Where classic meets cool. De beste (Christmas) shopping tips en een blik achter de schermen van toonaangevende warenhuizen zoals Harrod’s  en Harvey Nichols.

Oplages, tarieven & formaten

Download hier de informatiefiche van Feeling Gold &  GaelGold