Wie zijn wij?

Sanoma Regional Belgium is de Belgische afdeling van de internationale Finse media groep Sanoma. Sanoma is marktleider voor Home & Deco en bestrijkt de vier belangrijkste interieursegmenten.

Met onze sterke, vertrouwde merken hebben we een stevige marktpositie binnen de Home & Deco branche. Aan de hand van 360┬░ aanwezigheid garandeert Sanoma Regional Belgium zowel brand awareness als een prominente positionering op crossmediaal gebied. Ons portfolio bestaat uit uiteenlopende A-merken: Ariadne at Home, Eigen Huis & Interieur, Feeling Wonen/ Gael Maison, Ik Ga Bouwen/ Je Vais Construire, Stijlvol Wonen/Pure Maison, vtwonen en Wonen Landelijke stijl/ Maison de Charme.

Sanoma Regional Belgium is onderdeel van de Sanoma Group: een educatie- en mediabedrijf dat informatie, entertainment en leermiddelen/methoden verzorgt voor miljoenen mensen in een groot aantal Europese landen. Samen helpen wij onze lezers, kijkers, gebruikers en bezoekers de wereld om ons heen te begrijpen.

Onze sterke punten

Onze merken zijn gevestigde waarden op de Belgische markt met een rijke geschiedenis en actuele relevantie.

Crossmediaal werken staat centraal bij Sanoma. Onze gevestigde merken evolueren continu digitaal.

Een welge├Âlied team, van redactie, tot sales en digital. We werken allemaal samen om onze merken naar nieuwe hoogtes te tillen.

Onze sterke merken blijven relevant dankzij constante innovatie.